top of page
Zoeken
  • rodystrimandtraining

Prijsverhoging vanaf 01.03.2022

Lieve klantjes, Helaas wat minder fijn nieuws... :( Door de stijgende energie -en productprijzen ben ik eveneens genoodzaakt om mijn tarieven te verhogen, dit, omdat ik anders niet meer uit de kosten kom en het liefst van al mijn zaak wil behouden. Mijn prijzen worden berekend aan de hand van de grootte van de hond, vachttype en de tijd die ik eraan spendeer. Hondjes (vaste klantjes) die op regelmatige basis komen en welke door de eigenaars ook goed onderhouden worden, daar wordt uiteraard rekening mee gehouden. Hondjes die echter niet goed onderhouden worden of waar er veel werk aan is, zullen volgens uurtarief berekend worden. (40€ p/u). De nieuwe tarieven zullen vanaf 1.03.2022 ingaan. Voor meer info over de nieuwe prijzen mag u mij steeds een berichtje of whatsappje sturen. Telefonisch ben ik moeilijker bereikbaar omdat ik aan het trimmen ben. Bedankt voor jullie steun en begrip!! En ik hoop dat, ondanks dit wat minder fijne nieuws ik jullie allen nog steeds mag verwachten in mijne boetiek. Veel liefs Drew

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Prijsverhoging + nieuwe uurregeling vanaf 1 september 2023

Rody's trim & training MEDEDELING VANAF 1.09.2023 PRIJSVERHOGING: Beste klanten, Ik begrijp dat het voor iedereen financieel zware tijden zijn en ik heb getracht de kosten laag te houden maar zowel mi

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page