top of page
Zoeken
  • rodystrimandtraining

Prijsverhoging + nieuwe uurregeling vanaf 1 september 2023

Rody's trim & training

MEDEDELING VANAF 1.09.2023


PRIJSVERHOGING:


Beste klanten,

Ik begrijp dat het voor iedereen financieel zware tijden zijn en ik heb getracht de kosten laag te houden maar zowel mijn maandelijkse vaste kosten (hetzij huishuur, water, elektriciteit en verwarming) als de kostprijs van mijn producten zijn zwaar gestegen (bijna 10 tot 30% duurder).


Hierdoor ben ik ook genoodzaakt om mijn prijzen aan te passen.


Hieronder een indicatie van de prijzen:


Kortharige honden: 35 EUR (max 45 min werk)

Mopshonden: 45 EUR (max 1 uur werk)

Chihuahua kort scheren of naturel knippen: 45 EUR

Chihuahua opknippen (dwz volledig knippen): 55 EUR

Maltezer/Shih-Tzu/Yorkshire (max lengte 1 cm): 55 EUR

Maltezer/Shih-Tzu/Yorkshire (lengte langer dan 1 cm): vanaf 60 EUR (hangt ervan af hoe lang ik eraan bezig ben).

Pomeriaan/Keeshond (elke 6 weken, goed uitgekamd): 60 - 65 EUR (anders pro rata berekend aan 45 EUR per uur)

Pekinees/Tib. Spaniel (kort scheren): 55 EUR (max 1.15 min werk)

Pekinees/Tib. Spaniel (opknippen): 65 EUR (max 1.5 uur werk)

Cavalier King Charles (kort scheren): 60 EUR (max 1.15 min werk).

Cavalier King Charles (opknippen): vanaf 65 EUR (max 1.5 uur werk)


Alle andere kniphondjes worden pro rata berekend aan 45 EUR per uur. Dwz 1u werk: 45 EUR, 1.5u werk 67.5 EUR (maar ik rond het naar beneden af dus 65 EUR).


Grote honden, collies en cockers worden pro rata berekend aan 45 EUR per uur.


De kostprijs zal dus afhangen van:

1) de duur van het werk dat ik aan uw hond heb

2) de duurtijd tussen de trimbeurten (meer werk = duurder)


Er kan wel een korting worden toegekend indien uw hond op zeer regelmatige basis naar mijn salon komt (nl 2 wekelijks bijvoorbeeld) of indien u meerdere hondjes brengt tegelijkertijd (wel weer afhankelijk van het werk dat eraan is). Deze prijs wordt in onderling overleg afgesproken en geldt dan ook enkel voor desbetreffende hond(en).


De nieuwe prijzen gaan in VANAF 1 SEPTEMBER 2023.


NIEUWE UURREGELING:

Vanaf 1 september gaat mijn zoontje Cruz naar school, dwz dat ik mijn uren zal moeten aanpassen naar zijn schooluren.

Ik zal starten om 9u ipv 9u30. Op maandag, dinsdag en donderdag zal ik de laatste hond aannemen om 14u30 zodat ik tijdig kan stoppen.

Ik werk 1 week langer op woensdag en vrijdag en 1 zaterdag om de 2 weken wanneer mijn zoontje bij zijn papa is (aanname laatste hond rond 17u30).


Het is dus aangeraden om nog steeds TIJDIG uw afspraken te boeken (meerdere afspraken maken is zeker mogelijk, de agenda van 2024 heb ik intussen al). Last minute afspraken zijn enkel nog mogelijk indien er een annulatie heeft plaatsgevonden of als ik een extra paar handen heb.


* Indien u niet akkoord bent met deze nieuwe prijzen/uurregeling en u heeft een afspraak na deze datum, dan mag u deze steeds annuleren. Alle begrip hiervoor maar helaas kan ik niet anders dan dit door te voeren.Bedankt voor uw begrip en vertrouwen ❤️

Liefs

Drew

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Prijsverhoging vanaf 01.03.2022

Lieve klantjes, Helaas wat minder fijn nieuws... :( Door de stijgende energie -en productprijzen ben ik eveneens genoodzaakt om mijn tarieven te verhogen, dit, omdat ik anders niet meer uit de kos

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page